Vilka får möta Heffnersklubban i DM-finalen? Det avgörs ikväll

16 mar 2023 DM, damer

Ikväll avgörs det vilka av division 2-lagen Alnö eller Timrå som får möta Heffnersklubban i DM-finalen den 22 mars.
- Vi kommer kliva ut och göra vårt yttersta för att få möte heffnerskluubban i finalen, säger Timråtränaren Jocke Edström.

Gårdagens DM-semifinal blev, som väntat, en ojämn historia mellan division 1-laget Heffnersklubban och Medskogsbron från trean, 13-0.

Kvällens möte mellan Alnö och Timrå ser ut att kunna bli en betydligt jämnare historia och det ska bli spännande att se vilket av lagen som är mest på tå och får möta Heffnersklubban i finalen den 23 mars.

- Det kommer bli en tuff match mot Alnö, som är topprankade inför årets division 2-serie. Så för vår del är det här en nyttig match för att se hur vi ligger till just nu och vi kommer kliva ut och göra vårt yttersta för att få möte heffnerskluubban i finalen, säger Timråtränaren Jocke Edström.

- Alltid kul med match, men den här DM matchen hamnade lite tätt inpå lördagens träningsmatch borta mot IFK Östersund, men inget att göra utan det blir en bra möjlighet att matcha många spelare ikväll, då det dessutom är första 90 minutaren för säsongen. IFK Timrå är ett bra lag så vi tror att det blir en jämn och förhoppningsvis bra match ikväll, säger Alnös tränare Kent Gustafsson.

.

IFK Timrå Dam emblemAlnö IF emblem

IFK Timrå - Alnö IF
16 mars 2023 - 20:15 - Westhagen IP
Domare: Hussein Abukar Osman

Läs även:
⚽️ Medskogsbron fick vika sig för övermakten - Heffnersklubban vann DM-semifinalen med 13-0

Irma Burman såg till att Alnö är bäst i Medelpad - avgjorde DM-finalen mot Heffnersklubban med två mål

9 apr 2024 DM, damer

Efter en mållös första halvlek i DM-fjnalen hoppade Irma Burman in i andra och prickade in två bollar och såg till att Alnö är bäst i Medelpad efter 2...

Läs mer

Tvåsiffrigt för Heffnersklubban över Timrå - möter Alnö i DM-finalen

27 mar 2024 DM, damer

Det blir Heffnersklubban som får möta division 1-kollegan Alnö i årets DM-final. Det står klart efter överkörningen av IFK Timrå i afton på Westhagen,...

Läs mer

Så spelas semifinalerna i dam-DM

5 mar 2024 DM, damer

Även på damsidan är spelordningen klar i slutspelet men till skillnad mot herrarna är damerna redan framme vid semifinalerna. Westhagens konstgräs är ...

Läs mer